Notebook, tableta sau amandoua?

Tehnologia se schimba pe zi ce trece si din toate partile apar noi lucruri, noi tehnologii sau inovatii si nu stim cum putem sa mai tinem pasul cu acestea.

Acum cativa ani am avut posibilitatea sa intram pe net de pe telefon. Mai nou te poti uita la TV de pe telefon fara sa platesti nimic. Totul se schimba in jurul nostru si fiind inconjurati de atatea lucruri care ne iau privirea nu stim ce sa mai alegem…

Acum, mai mult ca niciodata apare o mare intrebare: laptop sau tableta? Si cum stam noi si ne intrebam tableta sau laptop, laptop sau tableta, cu un display cu touchscreen capacitiv multitouch de 9,7″, HDD de 16GB, 1GB RAM si Android 4 cei de la Allview ne-au dat raspunsul: Alldro 3 Speed T. Cand vrei sa navighezi pe net e tableta, dar daca vrei sa scrii ceva in cateva secunde se transforma intr-un laptop performant.

Un docking cu tastatura usor de folosit si placut la atingere si o „croiala faina si de calitate” pe mine ma fac sa iau in calcul ceea ce voi numi eu „note-tab” (si sper sa nu fie ceva marca inregistrata a cuiva).

Fotografii, specificatii, pret sau alte detalii gasiti aici, aiici, aiiici!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s