Nu esti pe internet, nu existi!

Website-ul de prezentare este cea mai des utilizată formă de comunicare a informaţiilor specifice unei firme pe internet către potenţialii clienţi. Un site de prezentare conţine informaţiile relevante despre activitatea firmei, produsele sau serviciile oferite, modalităţi de contact şi alte date specifice. El este practic o carte de vizită completă. Avantajele realizarii unui website de prezentare sunt numeroase: existenţa sa denotă seriozitate şi profesionalism (în plin secol al informaţiei, prezenţa dvs. în spaţiul web este o necesitate ce vă conferă un status superior competitorilor), este o extindere ideală a oricărei forme de promovare (prezenţa adresei site-ului dvs. pe cartea de vizită sau fluturaşii promoţionali poate aduce un plus de vizitatori dintre care mulţi vor deveni clienţi), costurile de realizare şi întreţinere sunt extrem de eficiente, iar uşurinţa şi viteza cu care informaţiile prezentate devin accesibile publicului asigură un interes constant pentru firma dvs.


Website-ul de prezentare este o componentă vitală a prezenţei online. Multe firme aleg acest tip de website pentru a-şi prezenta online produsele sau serviciile. În general, un site de prezentare conţine:

  • descrierea activităţii firmei
  • lista de produse şi/sau servicii oferite, galerie de imagini/clipuri dacă este cazul
  • portofoliul specific
  • modalităţi de contact (adresă, numere de telefon, adresă de email), plus un formular de contact online

Designul unui website de prezentare este în concordanţă cu profilul firmei, uşor de integrat, prietenos şi accesibil. Site-ul va v-a fi optimizat pentru cuvinte cheie specifice si Google-ul va va deveni un aliat!

Gama de servici este standard, dar se pot aduce modificari sau “adaptari la situatie” in functie de necesitatile fiecarui client. Dacă vă gândiți și dumneavoastră că aveți nevoie de un site puteți solicita estimare gratuita de pret.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s