Iar nu vine sfarsitul lumii :(

Să-mi trag una. Eu îmi făcusem planuri pentru decembrie, am cheltuit deja banii de cadouri pentru Crăciun, mă pregăteam să-mi scriu testamentul politic și când citesc la ăștia cu NASA lor că nu mai vine niciun sfârșit de lume anul ăsta. Incredibil dom’le, dacă nici ăștia cu sfârșitul lumii nu sunt oameni serioși atunci cine mai e? Mda… Cică nu mai vine anul ăsta, dar vine în 2036 atunci când un meteorit de 500 de metri o să ne dea una să ne sature. Bine, nu e sigur că ne lovește nici atunci, dar se lasă să se-nțeleagă că o să ne lovească ca să aibă lumea cu ce se ocupa. Meteoritul se numește 2004 MN Apophis și cred că a sosit timpul să-i mai dăm la rahat pe mayași și să dăm Caesar-ului ce-i al Caesar-ului!

În 2036 o să am… stați așa… 61 de ani! Cam nasol! Păi una e să-ți spună că vine sfârșitul la 37 și alta e la 61. Păi acum mă durea la bască dacă venea, dar se știe că cu cât îmbătrânești cu atât vrei să trăiești mai mult. Și după aia mai e și chestia că omul se schimbă și parcă văd că prin 2036 o să bag pe blog numai rugăciuni și icoane cu sfinți! Bine, o să vă placă (că și voi o să vă schimbați), dar blogul n-o să mai fie de râs ci de plâns! La 61 de ani n-o să ne mai ardă de râs, iar la comentarii probabil c-o să-i înjurăm pe ăia de 37 care bagă pe blogurile lor tot felul de glume legate de sfârșitul lumii. Ce să știe unul de 37 ce-i aia sfârșitul lumii?! Oameni mari fără pic de minte nu ca noi, oameni în vârstă care știu ce înseamnă…

P.S.: Dacă nu vă convine că nu vine anul ăsta puteți face o petiție că am văzut că în ziua de azi se fac petiții pentru toate prostiile.

Articol scris de Razbunarea Capsunarului

Anunțuri

5 gânduri despre „Iar nu vine sfarsitul lumii :(

  1. bursucel spune:

    Uoffff.. da’ de ce nu vrei tu să fii un pic optimist și să le dai cu tifla ălora de la NASA???
    P.S. Că acu m-ai întristat și pe mine… :((

  2. Andrushka spune:

    Ma intreb cati oameni s’au imbogatit pe tema asta „sfarsitul lumii” …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s