Tastatura pe baza de holograma exista! Si e la un pret acceptabil: 683 RON

Probabil ca va amintiti cu totii de conceptul iPhone5 care parea foarte futuristic numai pentru ca includea o tastatura pe baza de holograma (de fapt infrarosu, dar prefer sa o las ca „hologrma”)… Ei… am avut ceva discutii cu diversi prieteni pe baza acestui concept mai ales ca eu am crezut cu tarie ca in viitorul apropiat vom avea aceasta facilitate chiar si la telefoane.

Din pacate nu a aparut aceasta functie de tastatura holograma pe iPhone 5, dar a aparut in magazinul celor de la PC Garage la un pret de invidiat: 689 de RON (redus la 683 de RON daca se foloseste acest cod de reducere: DVZYX8VW) si, chiar daca nu e un pret standard pentru o tastatura, eu sunt sigur ca face toti banii. E un adevarat aspirator de „calculatoristi”, dupa cum spune un bun prieten de-al meu 🙂 Dati play video-ului de mai jos si convingeti-va de cele spuse de mine!  E foarte, foarte tare gadget-ul si il poti conecta la orice dispozitiv cu tehnologia bluetooth sau printr-un banal port USB 2. Daca nu va convingeti de acest lucru va voi inapoi timpul pierdut la mine pe blog in momentul in care cei de la Celluon vor inventa „masina de inapoiat timp”.

Poti cumpara acest gadget dand click aici (PC Garage) la un pret de invidiat: 689 de RON (redus la 683 de RON daca se foloseste acest cod de reducere: DVZYX8VW)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s