Viata dupa castig: Cum au ales sa isi cheltuiasca banii norocosii castigatori la loto

Loteria britanica a imbogatit, in aproape doua decenii, aproximaqtiv 3.000 de persoane, care au castigat in total 8,5 miliarde de lire sterline. Insa, la randul lor, norocosii au ajutat alte 3500 de persoane, oferind bani rudelor, prietenilor si in scopuri caritabile.

Statisticile, publicate de The Guardian, au mai aratat ca 59% dintre castigatori au renuntat la locul de munca, 31% au facut voluntariat, iar restul si-au continuat cariera. In plus, cel putin 90% dintre banii castigati la loterie au fost cheltuiti pe teritoriul Marii Britanii.

Cei mai multi dintre norocosi au ales sa isi investeasca banii castigati in imobiliare, au cumparat cadouri pentru familie si prieteni, au mers in excursii de lux, si-au cumparat masini si o mare parte, 170 de milioane, au constituit plata unor datorii anterioare castigului.

In ceea ce priveste masinile, cele mai populare in randul castigatorilor s-au dovedit a fi Audi (16%), Range Rover (11%), BMW (11%), Mercedes (10%) si Land Rover (5%), cumparandu-se, in total, 17.000 de masini. Mai mult, 15% dintre castigatori si-au deschis propria afacere, acestea sustinand peste 3000 de angajati.

Anunțuri

2 gânduri despre „Viata dupa castig: Cum au ales sa isi cheltuiasca banii norocosii castigatori la loto

  1. Buculesei spune:

    Lol ce statistici … cine nu ar vrea sa castige la loto ?:)))

    asta da .. as renunta la job daca am norocul sa castig … dar nu ma bag la asemenea jocuri 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s