Acasa, la birou.

La un moment dat in viata, cu totii trebuie sa ne gasim un loc de munca. Fie ca ne angajam undeva si avem un program stabil, ca lucram de acasa sau ca ne deschidem propriile firme, este important sa ne separam viata personala de cea profesionala. Indiferent de ce varianta vi se potriveste, dintre cele de mai sus, este foarte important sa aveti un mediu de lucru ordonat, spatios si cat mai luminos.

Cele mai importante principii ale amenajarii corecte a biroului se bazeaza pe optimizarea spatiului, pe comoditate, cat si pe utilitate si functionalitate. Ideea ca un birou trebuie sa fie un spatiul formal nu reprezinta litera de lege. Pentru a va putea simti confortabil la munca si a fi productivi, este nevoie ca spatiul de lucru sa fie cat de cat personalizat – fie ca va aduceti scaunul favorit, sau asezati pe birou o fotografie personala, ori va puneti post-it-uri, acest spatiu trebuie sa va inspire si sa va transmita o energie pozitiva. Totusi, cand vine vorba de lucrat intr-o companie, variantele nu sunt foarte multe, mai ales daca nu aveti o pozitie inalta si nu puteti lua decizii, astfel fiindu-va imposibil sa faceti astfel de schimbari.

Atunci cand lucrati de acasa, lucrurile stau mult mai bine. Fie ca aveti o intreaga incapere unde il veti amenaja, fie ca acesta se va gasi intr-un colt din sufragerie sau dormitor, biroul trebuie sa va ofere toate conditiile de lucru necesare. Este foarte important sa alegeti o camera orientata catre sud pentru a putea profita din plin de lumina naturala intreaga zi. Cat despre amenajarea spatiului, aveti mana libera, insa trebuie sa tineti cont de cateva lucruri de baza: sa nu incarcati spatiul prea mult, sa alegeti mobila cu dimensiunile corecte pentru a avea destul loc pentru toate documentele si alte ustensile care va ajuta la lucru si sa va puteti simti cat mai comod.

Daca va aflati exact in stadiul de amenajare, sau chiar si in cel de reamanajare a spatiului de lucru, si deja ati cautat prin magazine mobilierul perfect, dar nu ati reusit sa luati o decizie, poate ca va fi util sa aruncati un ochi si in online. Cu o simpla cautare, de genul ‘mobila birou’, ‘birou calculator’ sau ‘scaun birou’, veti gasi piese de mobilier de calitate, la preturi bune si care sa va ajute sa va creati mediul de lucru pentru care v-ar invidia orice corporatist, si nu numai.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s