Mărțisoare, mărțișoare

În sfârșit, a venit primăvara! Sunt câteva luni bune de când o aștept, așa încât nu pot decât să mă bucur acum. Și, desigur, să împart bucuria mea cu cei din jur.

Avem mare noroc că suntem români, căci ne ajută tradiția să ne bucurăm împreună. A fost Dragobetele în urmă cu o săptămână, e mărțișorul astăzi.

Și ne mai ajută cineva – ca de obicei, magazinul de outlet online miniPRIX care a lansat campania ”La miniPRIX hainele costă cât mărțișoarele!”, cu produse exclusiv pentru femei. Deci, am pornit la cumpărături într-un nebun tur virtual pe miniprix.ro. Iată ce am găsit:

Pentru prietena mea, o domnișoară cochetă și foarte pretențioasă, am ales accesorii pe care să le poată purta cu drag – și cu gândul la mine! – tot timpul anului. Spre exemplu, un pantof pe care sa-l tocească în plimbările noastre împreună 🙂 Mi s-a părut o idee grozavă, iar lucrătura pare foarte îngrijită și de efect.

Am ales și un portofel în care să adune toate cuvintele mele de dragoste, păstrându-le ca pe o mare avere. M-au inspirat culoarea, modelul împletit, sugerând inimile noastre unite, și  ideea unui portofel tricotat. Este genial, sunt sigur că îi va plăcea la nebunie!

Pentru sora mea, o eșarfă de sezon, obligatoriu roșie – doar este mărțișorul, nu-i așa? – nu foarte stridentă, căci nu vreau să am prea mult de lucru în apărarea ei de privirile indiscrete ale golănașilor. E simplă, dar foarte elegantă și exact în stilul ei.

Pentru mama și bunica mea dragă am căutat ceva comod, drăguț, util și mult râvnit toată iarna, astfel încât să nu existe reproșuri, ca și când s-ar putea! Cine caută, găsește, nu-i așa? S-au ales cu ceea ce se potrivea cel mai bine criteriilor enumerate: câte o pereche de pantofi, obligatoriu din piele naturală, pentru că ele merită tot ce este mai bun. Mamei cred eu că îi va plăcea această pereche de pantofi dama ieftini:

Sunt frumoși nu numai pe exterior, având modelul și croiala elegante, dar și pe interior, cu acea căptușeală înflorată foarte drăguță.

Bunica s-a ales cu balerini din categoria pantofi piele ieftini:

Va putea să facă drumul la noi mult mai des, pentru că par a fi comozi, ușori, iar culoarea neagră i se potrivește perfect, fiind obligată să meargă la atâte înmormântări și parastase.

Cred că m-am achitat de toate datoriile pe care le am. Să fi uitat pe cineva? Nu știu exact în momentul acesta. Oricum, toată luna martie este luna mărțișorului, iar miniPRIX are o ofertă atât de bogată și atât de tentantă, încât și dacă va mai fi nevoie de vreun mărțișor, tot de aici îl voi lua cu siguranță. Mulțumesc, miniPRIX!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s