Finnaly: AX2 Frenzy

De vreo două luni mă bate gândul bine de tot să îmi schimb tableta actuală petru că îmi e cam incomodă… E un Serioux de 10 inchi, deci se înțelege de unde vine confortul scăzut… Cele trei mari minusuri (pe care le-am trecut cu vederea datorită prețului relativ mic din acea zi) ale tabletei sunt: ecranul de 10 inchi (ma plâng de mărime petru că îmi este foarte greu să ajung la literele din mijlocul tastaturii android când scriu un mail, de exemplu), faptul că nu are funcție GPS și nu în utimul rând: lipsa slotului SIM. Ei bine, se pare că brașovenii mei de la Allview s-au gândit la mine și au lansat astăzi la Cebit 2013 Hannover tableta AX2 Frenzy.

Ce are această tabletă atât de special de m-a convins? Păi… E vorba de o tableta caracterizată prin design ergonomic și funcții utile ca 3G-ul încorporat, GPS, Bluetooth, WI-FI, dar şi funcţia de apelare, susţinute de procesorul Dual Core Cortex-A9 la 1 GHz, care asigură fluididitatea necesară derulării aplicaţiilor.

„Utilizatorii device-ului vor avea parte de o experienţă plăcută, având posibilităţi multiple de a petrece timpul liber: sunt permanent la curent cu noutăţile postate de către prietenii lor în reţelele de socializare, realizează apeluri video prin aplicaţiile dedicate şi se distrează cu cele mai incitante jocuri de la Gameloft.” a declarat Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview.

AX2 Frenzy vine dotată cu Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich şi dispune de două camere foto, cea principală având o rezoluţie de 3,2 MP. Camera frontală este ideală pentru apelurile video realizate prin aplicaţii dedicate precum Skype sau Yahoo Messenger și un mare plus este acela că tableta poate fi transformată în hotspot portabil cu doar câteva apăsări de ecran prin funcţia Tethering.


Aproape că uitasem să vă spun de prețul accesibil al tabletei – 599 RON în magazinul online Allview. Tot ce mai am de făcut este să mai pun niște bani deoparte și după ne vom auzi mai des căci vă promit că voi purta tableta tot timpul după mine 😉

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s