Lipsa de activitate pe retelele de socializare pe perioada postului „curata sufletul”, spun mai marii Bisericii Ortodoxe din Rusia

Mai marii Bisericii Ruse recomanda in Postul Mare, „lepadarea” de Facebook si Twitter, aceasta, combinata cu mancarurile speciale de sezon urmand sa ajute la linistea sufleteasca.

Lipsa carnii si laptelui din „meniu” pe perioada Postului Pastelui nu mai este suficienta pentru „curatarea sufletului”, e nevoie de ceva mai mult acum, conform preotilor rusi. Acestia recomanda ca in saptamanile de post si rugaciune, enoriasii sa stea departe si de Facebook, Twitter, Instagram.

Rugaciunile, discutiile serioase, conversatiile linistite chiar si pentru 15 minute pe zi, cat ne-ar lua sa ‘rasfoim’ cele scrise pe conturile de socializare, ne vor face mult mai bine. Depravarea, informatiile fara sens, scandalul ar trebui lasate la o parte macar pe perioada Postului Mare„, a spus Vsevolod Chaplin, purtator de cuvant al Bisericii Ruse.

Read more ->

Anunțuri

2 gânduri despre „Lipsa de activitate pe retelele de socializare pe perioada postului „curata sufletul”, spun mai marii Bisericii Ortodoxe din Rusia

  1. Dar e ok să ai un pad pentru şoarece cu o icoană având pe ea semnul crucii ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s