Daruim… dar ce?

Dulce mai e povara cadourilor…

Nu e sarbatoare, dar trebuie sa celebrezi un moment special… Ni se intampla tot timpul si sunt sigur ca nu sunt singurul care are considera o provocare alegerea cadourilor potrivite, nu-i asa?

Cum poti oare sa multumesti pana si cele mai rafinate gusturi? Daca e sa ii duci cadou vre-unui amic, atunci n-ai nicio problema. O sticla de wiskey,  o sticla de vin sau vreo camasa, orice ai alege sansele de reusite sunt ridicate. La urma urmei suntem barbati si cadourile pe care le primim sunt prea putin importante pentru noi (cel putin asa vad eu). Dar poate fii viata asa usoara? Bineinteles ca nu! Si asta doar din cauza complexitatii a ceea ce e denumit generalist „femeia”.

„Femeia” = fiinta umana pe care barbatul trebuie sa o multumeasca cu fiecare ocazie posibila 😉

Trecand peste definitie si revenind la subiect, daca trebuie sa ii iei cadou partenerei tale sau vre-unei colege de serviciu, atunci chiar incepe calvarul. Sunt prea multe mici „defecte” pe care le pot gasii femeile la cadouri…

– Trusa de machiaj, parfumuri si alte articole de ingrijire personala (eu cred ca nu sunt cea mai buna alegere, pentru ca vor putea considera ca e un apropo asupra faptului ca nu se ingrijesc destul si, cu siguranta nu iti doresti asta)
– O cutie de bijuterii, o bratara de argint, un ceas cu aspect vintage (astea par a fi mai accesibile insa suntem prea putini care sa nimerim gustirile complicate ale femeilor asta e cert)

Nu o mai lungesc mult si va zic eu ce solutie am gasit eu prin intermediul Floria pentru cadoul perfect…

Bineinteles… buchetul de flori. Desi pare o alegere banala pentru unii, este singurul cadou cu care nu puteti niciodata sa dati gresi. Dar si aici conteaza sa alegem un buchet cu bun gust, iar floraresele din piata nu ne vor ajuta cu acest lucru…

Ca sa scapati de statul la coada si sa alegeti o varianta rapida si la un pret corect va sfatuiesc sa intrati pe site-ul de florarie online Floria. Cu cateva click-uri puteti comanda online un superb buchet de flori. Cu livrarea e la fel de simplu… daca sunteti din Bucuresti, atunci aveti livrarea gratuita in aproximativ doua ore 🙂 Floria face livrari gratuite in 40 de judete in care au parteneri locali.

Acum ramane la latitudinea voastra daca imi veti urma sfatul sau nu, dar cand sunteti in criza de timp e bine sa aveti in memoria telefonului acest numar: 0758 356 742 – Floria.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s