Follow Pope & Go to Heaven!

Am citit recent că noul Papă al Bisericii Catolice vrea să facă un târg cu credincioșii pentru a avea parte de cât mai mulți followeri așa că în schimbul unui follow al Papei în Brazilia (la radio, TV sau prin social media) ar primi timp redus în purgatoriu (ceva sală de așteptare înainte de a fi judecat am înțeles că înseamna!?). Nu știu cât de reală sau nu e știrea Yoda.ro pentru că MediaPRO (trustul media din care face parte site-ul) ne-a obișnuit cu titluri și știri bombă mincinoase. Ca să mă disculp criticilor, vă prezint articolul. Enjoy!

Decizia „istorica” a fost luata pentru a-i incuraja pe catolici sa se apropie de Biblie.

Retelele de socializare apropie credinciosii de invataturile biblice, doar asa se poate explica decizia Vaticanului de a ierta din pacatele utilizatorilor Twitter care-l „urmaresc” pe noul Papa Francisc. Nou Suveran Pontif face prima sa vizita externa de la instalare, Rio de Janeiro fiind prima destinatie a nou istalatului Papa.

Curtea de la Vatican care stabileste iertarea pacatelor sustine insa ca navigatorii pe net vor fi iertati doar daca au si o (foarte) mica doza de credinta. Utilizatorii Twitter sunt sfatuiti sa urmareasca evenimentul din Brazilia, fie la radio, TV sau prin social media si sa se roage pentru iertarea pacatelor.

Papa Francisc, instalat la Vatican in acest an, se bucura de sapte milioane de „followeri” pe Twitter. Biserica Catolica practica „indulgentele” si in Evul Mediu, acestea vanzadu-se pe bani, fapt stigmatizat pentru ca iertarea nu se poate face in schimbul banilor.

Sursa: Yoda.ro

Anunțuri

2 gânduri despre „Follow Pope & Go to Heaven!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s