Nismo Watch – ceasul inteligent Nissan destinat șoferilor

Nissan_Nismo_Watch_on_Wrist-md

Nissan a prezentat conceptul ceasului inteligent Nismo Watch, proiectat pentru a monitoriza starea de sănătate a conducătorului auto și informarea lui despre funcționarea mașinii. Gadgetul va fi expus la Salonul International Auto de la Frankfurt – Frankfurt Motor Show, care va avea loc pe 10-22 septembrie.

Într-un comunicat de presă, dispozitivul Nismo este poziționat drept primul pas al companiei în domeniul tehnologiilor mobile. E de remarcat faptul că vorbim doar despre un prototip, astfel data lansării și prețul acestuia nu sunt specificate.

Nissan_Nismo_Watch_In_Car-md

Cu ajutorul Nismo Watch șoferul va putea controla eficiența mașinii. Acesta va prezenta informatii despre viteza medie și consumul de combustibil, funcționarea și performanțele automobilului în timpul conducerii, și  ritmului cardiac al conducătorului auto. Dispozitivul se va conecta la vehicul cu ajutorul unei aplicații pentru smartphone, printr-o conexiune Bluetooth Low Energy.

Ceasul va fi disponibil în culoare neagra, alb și roșu. Interfața simplă este controlată de două butoane. Pe mînă ceasul se fixează cu o încuietoare simplă.

Nismo Watch va fi echipat cu o baterie cu litiu, care oferă pînă la 7 zile de autonomie. Încărcarea bateriei se face prin intermediul microUSB. De asemenea, trebuie remarcat faptul că cu Nismo Watch conducătorul auto este capabil să comunice și să împărtășească conținut pe Facebook, Twitter, Instagram și Pinterest, prin firmware-ul personal Nissan Social Speed.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s