Campania Gealan: Casa oarba – perioada multumirilor

De curand am participat la o campania GEALAN „Cum ar arata si cum te-ai simti intr-o casa fara ferestre?”. Titlul campaniei spune totul, asa-i? Am vorbit despre asa-numitele case oarbe, despre faptul ca doi bloggeri – si Cetin Ametcea (ARHIBLOG) au acceptat provocarea de a trai o saptamana cu geamurile acoperite (experientele lor sunt disponibile aici si aici), le-am dat sfaturi in legatura cu ce ar putea face ca sa se scurga timpul mai usor si mi-am imaginat cum ar fi sa traiesc eu o saptamana intr-o casa oarba (asta dupa ce n-am rezistat experimentului nici macar o zi 🙂 ). Joi am primit un telefon din partea Gealan pentru a-mi cere datele de contact si am primit imediat urmatorul mail:

card cadou emag, voucher emag, reducere emag, card cadou e mag, cupon de reducere emag

Multumirile propriu-zise

Fiind vorba de mai multe persoane carora trebuie sa le multumesc o sa le iau la rand…

    1. Prima si prima data doresc sa le multumesc celor de la Gealan pentru faptul ca s-au gandit  sa provoace blogosfera romaneasca la un astfel de exercitiu de imaginatie. Dupa cum am spus si in articolul de campanie, provocarea a pornit de la specialistul Gealan, Alina Vilcu. Provocarea vine ca urmare unei idei inspirate de casele din Bucurestiul vechi, cel “al comerciantilor, negustorilor si a celor multi” care traiau in vremurile de glorie ale Micului Paris, case de tip vagon care aveau acoperite ferestrele de la strada din motive economice si de siguranta.
    2. In al doilea rand doresc sa ii multumesc bloggeritei pentru votul de incredere pe care mi l-a acordat. Chiar daca a trecut saptamana provocarii, eu am speranta ca unele dintre provocarile aduse (si din rugamintile de a posta mai des despre experienta sa ca organizator de evenimente si nu numai) vor fi indeplinite cu succes.
    3. Nu in ultimul rand, ma adresez celor de la Blogal Initiative, carora tin sa le multumesc pentru tot efortul pe care il fac in organizarea acestor campanii extraordinare!

Anunțuri

2 gânduri despre „Campania Gealan: Casa oarba – perioada multumirilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s