Innex ne ofera timp pentru lucruri mici

Trăim în epoca vitezei. NU mai avem timp de nimic, ne grăbim când mâncăm, iubim pe fugă, dormim din când în când şi folosim de cele mai multe ori clişeul ,,Lasă-mă că nu am timp”. După o zi grea petrecută la birou, după o oră petrecută în trafic, după zeci de claxoane şi cozi de zeci de metri, ajung acasă obosit şi scârbit de drumurile mioritice. Normal, nu pot să mă relaxez pentru că trebuie să fac curat, să îmi fac de mâncare, să plimb câinele şi să schimb câteva lucruri care s-au stricat. Inevitabil ajuns să mă pun în pat după ora 00 şi, categoric, mă trezesc obosit şi lipsit de energie. Cam aşa decurge fiecare zi din viaţa mea, nu am timp pentru mine, pentru a-mi alimenta sufletul cu lucruri mărunte, dar esenţiale, cum ar fi cititul unei cărţi, vizionarea unui film sau o plimbare în parc.

innex

Ei bine, m-am hotărât să iau atitudine. M-am săturat să trec prin viaţă fără să las vreo urmă, fără să simt cu adevărat că trăiesc, fără să însemn ceva.  Aşadar, am început de jos, adică din propria casă. Am aflat de la un prieten de noua maşină de spălat marca Indesit. Se numeşte Innex  şi este cea mai inovatoare electrocasnică din momentul de faţă. Vă spun din start că această maşină de spălat vă va oferi posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familia, de a te îngriji mai mult de lucruri mici care înseamnă foarte mult pentru tine. Indesit este alături de oamenii care caută neîncetat clipe de linişte lansează Innex, noua mașină de spălat cu buton inovativ de pornire.  Pe scurt, această maşină este bazată pe o  tehnologia de programare Turbo care asigură printr-o singură apăsare și în doar 2 secunde pornirea mașinii și începerea rapidă a ciclul de spălare Bumbac și Sintetice.

faq

Click pe imagine pentru a afla răspunsul întrebărilor tale legate de gama de mașini de spălat Innex de la Indesit!

Cred că fiecare dintre noi îşi doreşte să evite timpul pierdut atunci când porneşte maşina de spălat. Nu vă enervează să setaţi de fiecare dată temperatura apei, programul pe care îl vrei şi încă alte lucruri necesare?! Pe mine unul mă scoate din sărite.  Uneori, din grabă şi din oboseală, greşesc comanda şi ajuns să mă trezesc cu hainele preferate făcute praf. Vă daţi seama cât este de frustrant? Innex include și 3 cicluri rapide, nimic mai simplu: 9 minute pentru reîmprospătare, 30 de minute sau 1 oră. Innex beneficiază de 3 opțiuni, 4 cicluri sport si un ciclu anti-miros. Prin urmare, hainele tale se vor bucura de un miros proaspăt şi vei putea însfârşit să scoţi pata aia afurisită de muştar de pe bluza albă. Eu unul sunt foarte mulţumit de maşina asta, este exact ceea ce mi-am dorit.

innex2

De când am maşina asta excepţională, am început să-mi petrec altfel viaţa. Mă simt ca în copilărie, timpul este cel mai bun prieten al meu. Cel puţin acasă. Acum, după ce vin de la birou, nu mai trebuie să mă îngrijorez de haine, astea se rezolvă în maxim 5 minute. Mai nou am început să citesc marii clasici ai literaturii universale. Sunt pe la Victor Hugo. Până luna viitoare vreau să ajung la Dumas şi cred că voi reuşi. Parcă am mai multă tragere de inimă atunci când văd cum merge maşina, cât auz zgomotul foarte silenţios al acesteia.

Innex îți oferă mai mult!

  • Ciclu îndepărtare mirosuri – Cu toții avem nevoie din când în când să eliminăm mirosurile persistente pe care hainele noastre le prind în timp. Pentru acest lucru, mașinile de spălat din gama Innex (cele 7 modele pot fi comparate și analizate aici), datorită noii mișcări a cuvei și adăugând o clătire la finalul ciclului și contolând temperatura constantă reușește să te scape de astfel de probleme cât ai pocni din degete.
  • Programe speciale – Mașinile de spălat Innex vă oferă 16 programe speciale pentru a spăla eficient diferitele tipuri de țesături în funcție de nevoi. Printre aceste programe se numără programele speciale sport (cicluri de spălare special proiectate de Indesit pentru a proteja articolele sportive), programul de spălare mătase și perdele, programul de spălare bumbac și sintetice, programul de spălare încălțăminte, cel de îndepărtare a petelor, etc.
  • Delay Timer (Temporizator) – Cu ajutprul acestei opțiuni puteți programa pornirea maşinii în intervalul orar cel mai convenabil dumneavoastră. După ce selectați ciclul, maşina de spălat va porni singură, la ora stabilită de dumneavoastră.

Aşadar, sfatul meu este să încerci şi tu maşina Index de la Indesit. Haideţi să încercăm să nu mai trăim pe fugă, să nu mai simţim nimic, doar să ne complacem în rutina zilnică. Să ne întoarcem puţin la origini, prin intermediul unui produs deosebit de inovator. Simplitate prin complexitate. Cred că fiecare dintre noi ar trebui să-şi acorde măcar o oră pe zi pentru el, pentru sufletul lui. Suntem un sufet, trebuie să ne îngrijim de el, nu trebuie să-l neglijăm. Suntem datori să învăţăm să ne gestionăm timpul într-un mod atât de satisfăcător încât să ne putem îndeplini şi sarcinile zilnice, dar şi să ne putem bucura de ciripitul unei păsărele, să-l vedem pe DiCaprio în noul său fim sau să ne bucurăm de prima zăpadă la o plimbare prin parc. Trăiţi-vă viaţa frumos, dragi cititori, iubiţi, simţiţi, iertaţi, bucuraţi-vă de timpul pe care-l aveţi. Niciodată nu vei fi mai tânăr decât eşti acum, niciodată nu te vei mai întâlni cu ceea ce trăieşti azi.

Devino fanul paginii de Facebook Indesit pentru a fi la curent cu ultimele noutati!

logo-indesit

Noi lucrăm, tu bucură-te de viață!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s