Cel mai accesibil smartphone Quad Core

După ce am anunțat în urmă cu câteva zile că s-a lansat cea mai ieftina tableta cu conectivitate 3G, Allview AX4 Nano, acum vine rândul să vă prezint cel mai accesibil smartphone Quad Core – A5 Quad

Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, a lansat zilele trecute smartphone-ul A5 Quad. Noul device este dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, două camere foto, rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean şi este compatibil cu tehnologia HD Voice.

„Destinat celor care vor să se bucure de toate facilităţile unui smartphone performant la un preţ accesibil, A5 Quad oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi o interfaţă prietenoasă”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Noul device Allview este dotat cu o cameră principală de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, funcţie de înregistrare video Full HD şi fotografiere HDR. Camera dispune de funcţiile panoramic photo, best picture, background clearup şi face detection. În partea frontală a telefonului se află o a doua cameră foto care facilitează convorbirile video.

A5 Quad oferă conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth şi Wi-fi direct.

Smartphone-ul este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Smartphone-ul A5 Quad este disponibil în două variante de culoare (alb şi negru) şi poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 599 lei.

Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, http://www.allview.ro.

Anunțuri

Un gând despre „Cel mai accesibil smartphone Quad Core

  1. […] ultimul timp ale variantei albe a smartphone-ului X1 Soul, ale lui P6 Quad Plus si al mid-end-ului A5 Quad a venit timpul sa ne prezinte noul lor varf de gama: Allview X1 […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s