Unde mai pot gasi un pix si o hartie la ora aceasta ?

Sunt multi carora le place sa scrie. Acesti oameni stiu cel mai bine cum sta treaba cu inspiratia. Aceasta te loveste in cele mai neasteptate momente. Si parca exact atunci nu ai la indemana un pix si o hartie pentru ca nu ai avut timp sa treci pe la papetarie. Acum hartia si pixul necesare pentru momentele de inspiratie sunt la doar un clik distanta. PointShop poate fi partenerul tau de incredere. Aici gasesti produse de papetarie, birotica, rechizite scolare si multe altele . Este deschis zi si noapte doar pentru a se asigura ca vei gasi mereu hartia si pixul necesare pentru momentele de inspiratie.

Cei de la PointShop sunt intodeauna cu zambetul pe buze si, sa comanzi de pe sait, pur si simplu te bine dispune. In spatele PoinShop sta o echipa bazata pe  simplitate, onestitate, creativitate, generozitate, entuziasm, pasiune  si bucurie , pe care daca vrei o poti cunoaste.

Intra si tu si convinge-te , la  PointShop hartia este la ea acasa . Papetarie , birotica , consumabile, It&C, rechizite ,toate la preturi imbatabile doar pe  www.pointshop.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s